Advertisement

Φωτιά Πατρα Τωρα / 81ykor Dp03oem - Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση μεταξύ κεφαλοβρύσου και ομπλού σε απόσταση 100 μέτρων από τα πρώτα σπίτια.

Φωτιά Πατρα Τωρα / 81ykor Dp03oem - Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση μεταξύ κεφαλοβρύσου και ομπλού σε απόσταση 100 μέτρων από τα πρώτα σπίτια.. Χτυπούν καμπάνες, καίγονται περιουσίες, οι κάτοικοι με κλαδιά στα χέρια προσπαθούν να σταματήσουν τις φλόγες. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι σπίτια έχουν παραδοθεί στις φλόγες. Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση μεταξύ κεφαλοβρύσου και ομπλού σε απόσταση 100 μέτρων από τα πρώτα σπίτια. Ενισχύθηκαν οι επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν από νωρίς σήμερα το μεσημέρι για να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή λούβρο, στο δήμο αρχαίας ολυμπίας.

Η φωτιά έχει φτάσει στην περιοχή. «δυστυχώς η κυβέρνηση της νδ και του κ. Θλίψη στην πάτρα για τον δημήτρη. Συναγερμός στην πυροσβεστική υπηρεσία που έχει σπεύσει με πάνω από πέντε οχήματα. Μία ακόμη φωτιά ξέσπασε στην πάτρα, αυτή τη φορά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή ελεκίστρα, στις παρυφές της πάτρας.

81ykor Dp03oem
81ykor Dp03oem from tempo24.news
Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι σπίτια έχουν παραδοθεί στις φλόγες. Εντολή για προληπτική εκκένωση της κοινότητας σουλίου, που βρίσκεται στις παρυφές της πάτρας, δόθηκε από την πυροσβεστική, λόγω της φωτιάς που εκδηλώθηκε νωρίτερα στην γειτονική περιοχή της ελεκίστρας. Φωτογραφία αρχείου ιντιμε / μπουγιωτησ βαγγελησ. Συναγερμός στην πυροσβεστική υπηρεσία που έχει σπεύσει με πάνω από πέντε οχήματα. Μία ακόμη φωτιά ξέσπασε στην πάτρα, αυτή τη φορά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή ελεκίστρα, στις παρυφές της πάτρας. Φωτιά στην περιοχή πλατάνι της πάτρας, ξέσπασε πριν από λίγο. Μητσοτάκη κωφεύει στις επανειλημμένες υποδείξεις μας για τις οργανωτικές και λειτουργικές αλλαγές που επείγουν» τονίζει το κιναλ. Έως το τέλος του μήνα αναμένεται να κατατεθεί στη.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης στην πάτρα.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση μεταξύ κεφαλοβρύσου και ομπλού σε απόσταση 100 μέτρων από τα πρώτα σπίτια. Συναγερμός στην πυροσβεστική υπηρεσία που έχει σπεύσει με πάνω από πέντε οχήματα. Η φωτιά έχει φτάσει στην περιοχή. Στο σημείο έχουν σπεύσει οχήματα της πυροσβεστικής με πυροσβέστες που επιχειρούν στο κτίριο. Φωτιά στην περιοχή πλατάνι της πάτρας, ξέσπασε πριν από λίγο. Στην περιοχή επιχειρούν δύο οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας με 8 άνδρες. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι σπίτια έχουν παραδοθεί στις φλόγες. Επί τόπου επιχειρούν 30 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρο και εννέα οχήμα, ενώ από αέρος συνδράμουν τέσσερα αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα. Τα λαχανικά που κρατούν μακριά έμφραγμα και εγκεφαλικό επεισόδιο. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Θλίψη στην πάτρα για τον δημήτρη. Στο σημείο έχουν σπεύσει πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ζητηθεί ενισχύσεις. «δυστυχώς η κυβέρνηση της νδ και του κ.

Έως το τέλος του μήνα αναμένεται να κατατεθεί στη. «δυστυχώς η κυβέρνηση της νδ και του κ. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι σπίτια έχουν παραδοθεί στις φλόγες. Η φωτιά έχει φτάσει στην περιοχή. Φωτιά ξέσπασε στην περιοχή κοντά στο γήπεδο της αχαϊκής.

Patra Twra Fwtia Sthn Perioxh Ths Kalli8eas Patras Events
Patra Twra Fwtia Sthn Perioxh Ths Kalli8eas Patras Events from www.patrasevents.gr
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης στην πάτρα. Μητσοτάκη κωφεύει στις επανειλημμένες υποδείξεις μας για τις οργανωτικές και λειτουργικές αλλαγές που επείγουν» τονίζει το κιναλ. Το έργο της κατάσβεσης δυσκολεύει καθώς στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι. Η φωτιά έχει φτάσει στην περιοχή. Έφυγε από τη ζωή ο λευτέρης δανίκας Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι σπίτια έχουν παραδοθεί στις φλόγες. Φωτιά στην οδό ασημάκη φωτήλα on πριν 7 ημέρες φωτιά σε σπίτη στην περιοχή των υψηλών αλωνίων εκδηλώθηκε πριν λίγο και στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική με 5 άνδρες και 2 οχήματα. Ο παράγοντας που προστατεύει τα μάτια έως και 97%.

Ο παράγοντας που προστατεύει τα μάτια έως και 97%.

Συναγερμός στην πυροσβεστική υπηρεσία που έχει σπεύσει με πάνω από πέντε οχήματα. Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση μεταξύ κεφαλοβρύσου και ομπλού σε απόσταση 100 μέτρων από τα πρώτα σπίτια. Φωτιά ξέσπασε στην περιοχή κοντά στο γήπεδο της αχαϊκής. Η φωτιά έχει φτάσει στην περιοχή. Στο σημείο έχουν σπεύσει οχήματα της πυροσβεστικής με πυροσβέστες που επιχειρούν στο κτίριο. Στο σημείο έχουν σπεύσει πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ζητηθεί ενισχύσεις. Χτυπούν καμπάνες, καίγονται περιουσίες, οι κάτοικοι με κλαδιά στα χέρια προσπαθούν να σταματήσουν τις φλόγες. Το έργο της κατάσβεσης δυσκολεύει καθώς στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι. Έως το τέλος του μήνα αναμένεται να κατατεθεί στη. Φωτιά εκδηλώθηκε περίπου στις 13:00 σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή του προφήτη ηλία, κοντά στην περιμετρική οδό της πάτρας. Φωτιά στην περιοχή πλατάνι της πάτρας, ξέσπασε πριν από λίγο. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης στην πάτρα. Έφυγε από τη ζωή ο λευτέρης δανίκας

Χτυπούν καμπάνες, καίγονται περιουσίες, οι κάτοικοι με κλαδιά στα χέρια προσπαθούν να σταματήσουν τις φλόγες. Ο παράγοντας που προστατεύει τα μάτια έως και 97%. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης στην πάτρα. Φωτιά στην οδό ασημάκη φωτήλα on πριν 7 ημέρες φωτιά σε σπίτη στην περιοχή των υψηλών αλωνίων εκδηλώθηκε πριν λίγο και στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική με 5 άνδρες και 2 οχήματα. Ενισχύθηκαν οι επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν από νωρίς σήμερα το μεσημέρι για να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή λούβρο, στο δήμο αρχαίας ολυμπίας.

Q Aizaia2oiq6m
Q Aizaia2oiq6m from www.ieidiseis.gr
Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι σπίτια έχουν παραδοθεί στις φλόγες. Στην περιοχή επιχειρούν δύο οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας με 8 άνδρες. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης στην πάτρα. Αν το σπίτι σας βρίσκεται μέσα ή κοντά σε δάσος δημιουργείστε μια αντιπυρική ζώνη γύρω από το σπίτι καθαρίζοντας σε ακτίνα τουλάχιστον 10 μέτρων τα ξερά χόρτα και. Στο σημείο έχουν σπεύσει οχήματα της πυροσβεστικής με πυροσβέστες που επιχειρούν στο κτίριο. Χτυπούν καμπάνες, καίγονται περιουσίες, οι κάτοικοι με κλαδιά στα χέρια προσπαθούν να σταματήσουν τις φλόγες. Συναγερμός στην πυροσβεστική υπηρεσία που έχει σπεύσει με πάνω από πέντε οχήματα. Φωτογραφία αρχείου ιντιμε / μπουγιωτησ βαγγελησ.

Στο σημείο έχουν σπεύσει οχήματα της πυροσβεστικής με πυροσβέστες που επιχειρούν στο κτίριο.

Χτυπούν καμπάνες, καίγονται περιουσίες, οι κάτοικοι με κλαδιά στα χέρια προσπαθούν να σταματήσουν τις φλόγες. Εντολή για προληπτική εκκένωση της κοινότητας σουλίου, που βρίσκεται στις παρυφές της πάτρας, δόθηκε από την πυροσβεστική, λόγω της φωτιάς που εκδηλώθηκε νωρίτερα στην γειτονική περιοχή της ελεκίστρας. Φωτογραφία αρχείου ιντιμε / μπουγιωτησ βαγγελησ. Ενισχύθηκαν οι επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν από νωρίς σήμερα το μεσημέρι για να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή λούβρο, στο δήμο αρχαίας ολυμπίας. Αν το σπίτι σας βρίσκεται μέσα ή κοντά σε δάσος δημιουργείστε μια αντιπυρική ζώνη γύρω από το σπίτι καθαρίζοντας σε ακτίνα τουλάχιστον 10 μέτρων τα ξερά χόρτα και. Μητσοτάκη κωφεύει στις επανειλημμένες υποδείξεις μας για τις οργανωτικές και λειτουργικές αλλαγές που επείγουν» τονίζει το κιναλ. Τα λαχανικά που κρατούν μακριά έμφραγμα και εγκεφαλικό επεισόδιο. Φωτιά κοντά στο γήπεδο της αχαϊκής. Η φωτιά έχει φτάσει στην περιοχή. Φωτιά ξέσπασε στην περιοχή κοντά στο γήπεδο της αχαϊκής. Φωτιά εκδηλώθηκε περίπου στις 13:00 σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή του προφήτη ηλία, κοντά στην περιμετρική οδό της πάτρας. Ο παράγοντας που προστατεύει τα μάτια έως και 97%. Συναγερμός στην πυροσβεστική υπηρεσία που έχει σπεύσει με πάνω από πέντε οχήματα.

Posting Komentar

0 Komentar